Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerden Diyanet İşleri'ne tepki

CHP'li gençlerden Diyanet İşleri'ne tepki

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları ve Konak İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın internet sitesinde bir soruya verilen ve tepki çeken cevapla ilgili basın açıklaması yaptı. CHP İzmirli gençlerden Diyanet İşleri'ne tepki

  • Ege Postası
  • 10.01.2016 - 17:14
CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orçun Altanhan, "Söylemlerinizin şeriat ile yönetilen Arap ülkelerinde normal kabul ediliyor olmasının, Türkiye'ye kabul ettirileceği anlamına geleceğini düşünmeyiniz" dedi.

Konak YKM binası önündeki basın açıklamasına yaklaşık 30 kişi katıldı. "Çekin kirli ellerinizi çocuklarımızın üzerinden" diye slogan atan grup adına basın açıklamasını CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orçun Altanhan yaptı. Altanhan "Söylemlerinizin şeriat ile yönetilen Arap ülkelerinde normal kabul ediliyor olmasının, Türkiye'ye kabul ettirileceği anlamına geleceğini düşünmeyiniz. Bizler bu toplumu şekillendirecek nesilleriz ve unutmayın Cumhuriyet değerlerinden ödün vermeyeceğiz" dedi. Açıklamanın ardından bir süre slogan atan grup daha sonra dağıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.