Dolar 34,1832
%0.14
Euro 38,1881
%-0.15
Altın 2.928,190
%-0.18
Bist-100 9.745,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekil paylaştı işte kavganın görüntüleri

CHP'li vekil paylaştı işte kavganın görüntüleri

TBMM’de İç Güvenlik Paketi’nin görüşmeleri sırasında AK Parti ve muhalefet vekilleri arasında kavga çıktı. 5 vekilin yaralandığı kavga anının görüntüleri ortaya çıktı.CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, dün akşam Meclis'te muhalefet partilerine yapılan saldırının görüntülerini paylaştı.

  • Ege Postası
  • 18.02.2015 - 17:36
TBMM'deki kavgayı cep telefonu ile görüntüleyen CHP'li milletvekilinin kendisi de darp edilince görüntü zaman zaman karardı.
Kavgada HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü, CHP milletvekilleri Musa Çam, Aykut Erdoğdu, Refik Eryılmaz, Mahmut Tanal yaralandı. Meclis’te yaşanan kavga milletvekilleri tarafından cep telefonuyla çekildi.

İçinde yer alan sıkıyönetim düzenlemeleriyle kamuoyunda günlerdir tartışılan iç güvenlik paketi görüşmelerine vekillerin kavgası damga vurdu. Dün gece Meclis Genel Kurulu’nda AK Parti’nin isteğiyle yapılan kapalı oturumda gerçekleşen görüşmelerde, AK Partili vekiller muhalefet partili vekillere saldırdı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal o saldırının görüntülerini yayınladı. Görüntülerde, çekim yaptığı için AK Partililerin Tanal'a saldırdığı görülüyor. Bir vekil, Çekim yapan Tanal'a 'Sen niye çekiyorsun lan'' diye saldırıyor, Tanal da 'Çekeceğim ben. Ne vuruyorsun'' diye tepki gösteriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.