Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'liler Geylani için yasta: Yüksel, çok üzgünüz!

CHP'liler Geylani için yasta: Yüksel, çok üzgünüz!

Seferihisar’ da geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden, Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Meclis üyesi Yaşar Mümtaz Geylani için, evinin bulunduğu Balçova’da açılan taziye evi, sevenlerinin akınına uğramaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 23.02.2016 - 10:28
Mümtaz Geylani için kurulan taziye evine giderek, Geylani ailesine başsağlığı dileyen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel Geylani’nin beklenmedik kaybının kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek “ Yaşar Geylani iyi bir insan, iyi bir arkadaş, iyi bir partili ve dostumuzdu. Çalışkan ve güler yüzlü bir insandı. Partimiz ve İzmir için çok çalıştı, güzel işlere imza attı. Kaybı bizleri çok üzmüştür, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve örgütümüze başsağlığı diliyorum “dedi.



CHP EN ÜST DÜZEYDE TAZİYE EVİNDE
Geylani için açılan taziye evine gün içinde CHP Genel Merkezinden de önemli isimler gelerek, Geylani ailesine başsağlığı diledi. Ziyarete gelen isimler arasında, CHP  Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Erdal Aksünger, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’da yer aldı. Taziye ziyaretlerini  Yaşar Mümtaz Geylani’nin abisi Turgay Geylani, kardeşi Selami Geylani ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kabul etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.