Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den EGİAD’a ziyaret

CHP’den EGİAD’a ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İl yönetim kurulu Ege Genç İşadamları Derneğini ziyaret etti. Ziyarette EGİAD üyelerini siyasete aktif katılmaya davet eden Engin’in davetine EGİAD’ tan olumlu cevap geldi.

  • Ege Postası
  • 22.01.2013 - 15:09
İZMİR -CHP İzmir’de Sivil Toplum Kuruluşları ile olan işbirliğini geliştirmek için başlattığı ziyaretlere EGİAD ziyareti ile devam ederken, CHP heyetini Yönetim Kurulu ile birlikte ağırlayan EGİAD Başkanı Seda Kaya “ İzmir’de yaşıyoruz ve ekonomi ile siyaseti ayrı düşünmek pekte mümkün değilken bizlerde gençlerin daha çok siyasette rol alması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Siyasi Desteğe İhtiyaç Duyuyoruz

CHP İzmir Yönetim Kurulunun ziyaretinden hem heyecan hem de mutluluk duyduklarını belirten EGİAD başkanı Kaya, şunları söyledi; "
Ekonominin her alanda söz sahibi olduğu ve ekonomi politikalarının siyasiler tarafından şekillendirildiği bir dönemde, siyasette gençlerin rol almasını önemsiyor ve destekliyoruz. Yönetim kurulumuzla birlikte İzmir ve Türkiye ile ilgili bazı çalışmalar ve değerlendirmeler için elbette ki siyasi görüşlere ve desteklere ihtiyaç duyuyoruz. EGİAD olarak İzmir’in ekonomik anlamda güçlenmesi için yapılacak çalışmalarda birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız, bu ziyaret bu anlamda bizler için çok önemliydi, CHP il başkanımız ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum."

AKP’ye Rağmen İzmir Devler Liginde
İzmir’de 30 ilçenin 28’inde yerelde iktidar olduklarını ve amaçlarının ilk seçimde İzmir’in tamamında yerel yönetimleri kazanmak olduğunu söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, bu hedefe ulaşmanın çok çalışmak ve sürekli kan tazelemekle mümkün olabileceğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu yoğun tempoda gençlerimize ihtiyaç duyuyoruz. Çalışkan, eğitimli ve ülkesi için daha iyisini isteyen cesur gençlere. Onun için sizler gibi genç yaşta önemli başarılar kazanmış genç girişimcilerin siyasetin içinde olması lazım. Hepinizi aktif olarak çalışmaya davet ediyorum. Gelin birlikte daha güzel bir İzmir, daha yaşanır bir Türkiye inşa edelim. İzmir’e AKP tarafından uygulanan ekonomik ambargoyu ancak ekonomi dünyamızla iş birliği yaparak aşabiliriz. Düşünün, İzmir 2012 yılında ödediği vergilerin sadece 46’da 1’ ini kamu yatırımı olarak almış. Bu rakam bile AKP’nin İzmir’e bakış açısını göstermeye yeter. AKP’ye rağmen İzmir hala dünyanın en yaşanabilir ve en sağlıklı gelişen kentleri arasında ilk beşte ve dünyanın önemli kentleri ile aynı ligde. Bugün kentimiz devler liginde ise, CHP’li belediyelerimizin yaptığı çalışmalar ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destekleri sayesinde gerçekleşiyor. Onun için bu ilişkileri daha da sağlamlaştırmak ve geliştirmek bizim önceliğimiz."

EGİAD ziyaretine CHP İl Başkanı Ali Engin’in yanı sıra İl Sekreteri Sevda Erdan Kılıç, STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Ekonomi Politikalarından sorulu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Çılı katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.