Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yüksel’den AKP’li milletvekillerine:“Sessiz kalırsanız İzmir sizi daha çok cezalandırır”

CHP’li Yüksel’den AKP’li milletvekillerine:“Sessiz kalırsanız İzmir sizi daha çok cezalandırır”

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Alaattin Yüksel, kapatılan İl Özel İdaresi mallarının hazineye verilmesi kararı karşında sessiz kalan AKP’li milletvekillerine seslenerek, “Başta AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve eski Bakan Binali Yıldırım’a sesleniyorum. Yıldırım, seçim yenilgisinin ardından geldiği İzmir’de gözünün, kulağının burada olacağını söyledi. İzmir’de büyük bir haksızlık yapılıyor. Hakka, hukuka uyman kararlar alınıyor.

  • Ege Postası
  • 17.06.2014 - 13:11
İZMİR -Binali Yıldırım’ın bu söylediklerinde ne kadar ciddi olduğunu görmek istiyoruz. Gözünüz kulağınız sadece burada olmasın, gelin İzmir’le ilgili bu hukuksuzluğa hep birlikte karşı çıkalım. Eğer haksızlığa seyirci kalırsanız İzmir sizi daha çok cezalandırır. Bunu da bilin” dedi.
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, kapatılan İl Özel İdaresi mallarının İzmir Valisi tarafından toptan hazineye devredilmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu söyledi. Yüksel, kentin mallarının yerelde kazanıldığına dikkat çekerek, “Daha önce gördüğümüz üzere yerelin birçok malı Özelleştirme Dairesi Başkanlığı’na verilip özellikle yandaşlara satıldı. İzmirliler bu malların da satılmasından endişe etmektedir. İzmir’in kendi emeği ile kazanılan malları birilerine peşkeş çekilmesi ihtimali vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir” dedi.

YILDIRIM VE HOTAR’A ÇAĞRIDA BULUNDU
CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Yüksel, CHP’nin İzmirli 13 milletvekillinin kapatılan Özeli idare malları ile ilgili beyanını ortaya koyduğunu hatırlatarak, “MHP, AKP ve bağımsız tüm milletvekillerine çağrıda bulunuyorum. “Siz İzmirlilerin oyları ile seçildiniz. İzmir malına, mülküne sahip çıkmak durumundayız. 'Gelin bununla ilgili birlikte mücadele edelim’ diyorum. Başta AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’a ve eski Bakan Binali Yıldırım’a sesleniyorum. Yıldırım son yerel seçimlerde AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı. Seçimlerden sonra İzmir’e geldi ve İzmir’den ayrılmayacağını, İzmir milletvekili olarak görevine devam edeceğini ve gözünün, kulağının İzmir’de olacağını söyledi. Şuanda Vali tarafından İzmir’de büyük bir haksızlık yapılıyor. Hakka, hukuka uyman kararlar alınıyor. Binali Yıldırım’ın bu söylediklerinde ne kadar ciddi olduğunu görmek istiyoruz. ‘Gözünüz kulağınız sadece burada olmasın, gelin İzmir’le ilgili bu hukuksuzluğa hep birlikte karşı çıkalım’ diyoruz” dedi.

EĞER SESSİZ KALIRSANIZ…
Yüksel, özellikle iktidar partisi milletvekillerinin bu konuya eğilmesinin gerektiğini vurguladı. Yüksel, “Kendi ilimizin mallarının hazineye devredilmesine seyirci kalırsanız İzmir sizi daha çok cezalandırır, bunu da bilin” dedi.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.