Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHPliler Balçova Örgütü'nün düzenlediği kahvaltıda buluştu

CHPliler Balçova Örgütü'nün düzenlediği kahvaltıda buluştu

CHP Balçova İlçe Örgütü dayanışma kahvaltısı adı altında partiyle vatandaşı bir araya getirdi. Genel Merkez tarafından il başkanlıklarına gönderilen 'bir başbakan iki Erdoğan' CD'si İzmir'de ilk kez bir parti organizasyonunda izlettirildi.Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yaptığı konuşmada, "Sabah kahvaltısı bu partiyi ayakta tutacak en büyük iş...Akşam yemeği yapsaydık herkes gücünü göstermek için bilet alacaktı. Faydadan ziyade zarar görecektik çünkü içki masalarından zarar görüyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 23.03.2013 - 16:19
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Balçova İlçe Örgütü dayanışma kahvaltısı adı altında partiyle vatandaşı bir araya getirdi. Balçova Termal Otel Kardelen Salon'da düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Musa Çam, Erdal Aksünger,
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Altan İnanç, Hüseyin Mutlu Akpınar, belediye ve il genel meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolu yöneticileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE KAHVALTI
Milletvekilleri, Belediye Başkanı,ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, il yöneticileri ve meclis üyeleri farklı masalara dağılarak kahvaltılarını vatandaşlarla birlikte yaptılar.



'BİR BAŞBAKAN İKİ ERDOĞAN' CD'Sİ İZLETTİRİLDİ
Toplantının en dikkat çeken ayrıntısı CHP Genel Merkez tarafından geçtiğimiz günlerde il başkanlıklarına, il başkanlıklarından da vatandaşa ve partililere izlettirilmek için ilçe örgütlerine gönderilen 'bir başbakan iki Erdoğan' CD'sinin İzmir'de ilk kez bir parti organizasyonunda izlettirilmesi oldu. 13 dakikalık CD iki ekranda gösterildi. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in talimatıyla il başkanlıklarına gönderilen CD, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting, açılış törenleri, Davos Zirvesi, televizyon programları ile partisinin grup toplantılarında değişik zamanlarda aynı konuda yaptığı farklı açıklamalardaki sesli görüntülerden oluşuyor.

ÇALKAYA: İÇKİ MASALARINDAN ZARAR GÖRDÜK
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, yaptığı konuşmada, "Yıllardır CHP'nin içindeyim.Çeşitli toplantılara katıldım. Sabah kahvaltısı bu partiyi ayakta tutacak en büyük iş...Akşam yemeği yapsaydık herkes gücünü göstermek için bilet alacaktı. Faydadan ziyade
zarar görecektik çünkü içki masalarından zarar görüyoruz. Sabah kahvaltısı herkes gelmiş. Herkes birbirine sempatiyle bakıyor. Kimse güç gövde gösterisi yapmıyor. Böyle olunca iktidarın yolu açılıyor. İlçe örgütüne böyle bir etkinlik için teşekkür ediyorum. Bugün iktidar kadınlarla geldi. Cumhuriyeti rotasına oturtacak da siz kadınlarsınız. Balçova'da kadın gücü çok önemli. Kadın geleneklerimizde önder...Bu ülkenin çivisi çıktı. Ülkenin CHP'ye ihtiyacı var. Diri olmalıyız. Birlik olmalıyız" ifadelerini kullandı.



DIŞA ENERJİ KALMIYOR
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ise, CHP'yi yıpratma çalışmalarının yapıldığını bu yüzden örgüte büyük iş düştüğünü ifade etti ve, " Ancak birbirimizin devamlı 'hangi açığı var' diye aramaktan enerjiyi içte tüketmekten dışa enerji kalmıyor.Ortak bir amacımız
olmalı. Tıpkı aile gibi..."dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.