Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ÇTSO girişimcilik eğitimlerinin altıncısı başladı

ÇTSO girişimcilik eğitimlerinin altıncısı başladı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) KOSGEB işbirliği ile sürdürdüğü Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin altıncı programı başladı.Girişimcilik eğitimlerinin altıncısı, 4 Temmuz tarihine kadar sürecek. 30 girişimci adayının...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 16:32
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) KOSGEB işbirliği ile sürdürdüğü Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin altıncı programı başladı.

Girişimcilik eğitimlerinin altıncısı, 4 Temmuz tarihine kadar sürecek. 30 girişimci adayının katıldığı eğitimler Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
Girişimcinin eğitiminin ilk dersi KOSGEB Çanakkale Müdürü Erdoğan Yüksel verdi. Eğitime katılanların sorularını da yanıtlayan Yüksel, katılımcıların eğitimlerini tamamlayıp, işini kurup KOSGEB’in girişimcilik desteklerinden faydalanmasını istediklerini belirterek, “Buradaki katılımcılarımızın diğerlerinden farkı bilinçli ve eğitim alarak piyasaya girmeleri olacak. Böylelikle uzun ömürlü, kazanan ve istihdam yaratan işletmeler haline gelecekler” dedi.
Barış Göker yönetimindeki girişimcilik eğitimi 70 saat sürecek ve eğitimin sonunda sertifika alacak katılımcılar uygun bulunurlarsa 30 bin liraya kadar hibe kredi de alabilecekler.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.