Dolar 32,6095
%0.29
Euro 35,1205
%0.42
Altın 2.447,740
%0.5
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çadır kentte Kutlu Doğum coşkusu

Çadır kentte Kutlu Doğum coşkusu

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Süleymanşah çadır kentinde Kutlu Doğum programı düzenlendi.Program bir dakikalık saygı duruşu, Türkiye ve Özgür Suriye Ordusu'nun milli marşlarının okunması ile başladı. Programa Kaymakam Eyüp Fırat,...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 10:39
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Süleymanşah çadır kentinde Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Program bir dakikalık saygı duruşu, Türkiye ve Özgür Suriye Ordusu'nun milli marşlarının okunması ile başladı. Programa Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Milli Eğitim Müdürü Ali Kancılar, kamp müdürü Halil Tekyıldız ve Suriyeli vatandaşlar katıldı. Etkinlikte Kur'an-ı Kerim okundu, semazenler eşliğinde Arapça ilahi ve şiirler okundu, Suriye'de yaşanan olayların sona ermesi için dua edildi.

Kaymakam Fırat konuşmasında, "Efendimiz'in dünyaya teşrifini Kutlu Doğum Haftası olarak değerlendiriyoruz. Tüm memlekette Peygamberimiz'in hatırasını yaşatıyoruz. Gerçek kardeşlik din kardeşliğidir. Suriye'de yaşanan sıkıntıların biteceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki güzel etkinliklerde yine hep birlikte olacağız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.