Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çaldıkları otomobillere şasi numarası basmışlar

Çaldıkları otomobillere şasi numarası basmışlar

İstanbul'da, çaldıkları otomobillere hasarlı araçların motor ve şasi numarasını işleyip piyasaya sürdükleri ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Motor ve şasi numaralarında işlem yapıldığı ileri sürülen 7 otomobile incelenmek...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 12:44
İstanbul'da, çaldıkları otomobillere hasarlı araçların motor ve şasi numarasını işleyip piyasaya sürdükleri ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Motor ve şasi numaralarında işlem yapıldığı ileri sürülen 7 otomobile incelenmek üzere el konuldu. Şüphelilerin Beylikdüzü’nde bulunan tamirhanelerine yapılan baskın, polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Oto hırsızlık şebekesini takibe alan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, benzer suçlardan sabıkası bulunan kişilerin Beylikdüzü’nde bulunan bir tamirhanede çaldıkları otomobillere, hasarlı otomobillerin motor ve şasi numaralarını işlediklerini tespit etti. Tamirhaneye baskın yapan polis, Cemal K.(47) ile Murat K.’yı (41) çalıntı otomobillere işlem yaptıkları sırada suçüstü yakaladı. Motor ve şasi numaralarında işlem yapıldığı ileri sürülen 7 otomobile incelenmek üzere el konuldu. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, Şeref A.(42) ve Şemsettin K.(48) da gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan 4 şüphelinin ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

BASKIN ANI KAMERADA

Tamirhaneye yapılan polis baskını ve buradaki arama işlemleri polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Depoda parçalanan otomobiller ve şasi numarası basımında kullanılan malzemeler görüntülere yansıdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.