Dolar 34,2217
%0.07
Euro 37,8910
%0.17
Altın 2.923,140
%-0.02
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Camcı cinayeti zanlıları, esrar içip iş yeri sahibini beklemişler

Camcı cinayeti zanlıları, esrar içip iş yeri sahibini beklemişler

Bursa'da, cam atölyesi sahibini öldüren iş yeri çalışanı ve iki arkadaşının, gece boyunca esrar maddesi kullandıkları ileri sürüldü. Yunuseli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Savaş Aygün, öldürülmüştü. Aygün'ün yanında çalışan...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 18:56
Bursa'da, cam atölyesi sahibini öldüren iş yeri çalışanı ve iki arkadaşının, gece boyunca esrar maddesi kullandıkları ileri sürüldü.

Yunuseli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Savaş Aygün, öldürülmüştü. Aygün'ün yanında çalışan Muhammet A.'nın (18), 'Benim patronumda çok para var' diyerek çağırdığı arkadaşları Muhammet A. (18), Murat Y. (18) ve Mert D.'ün (18) soygun amacıyla iş yerine girdikleri öğrenildi. Gece girdikleri iş yerinde esrar içtikleri iddia edilen zanlılar, sabah saatlerinde iş yerine gelen Savaş Aygün'ü öldürdükleri belirlendi.

Aygün'ün aracındaki çantadan, içinde bin 500 lira para, çek koçanı ve cep telefonunu alan şüpheliler, olayın ardından kaçarak saklandıkları Görükle semtindeki boş bir inşaatta gözaltına alındı. Çaldıkları telefon ve levyeyi toprağa gömen zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların, cinayetten sonra kanlı elbiselerini de değiştirdikleri ortaya çıktı. Cinayet masası dedektifleri tarafından ifadeleri alınmak üzere şubeye getirilen zanlılar, yarın adliyeye sevk edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.