Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çarpıp kaçan sürücü taksirle adam öldürmekten aranıyor

Çarpıp kaçan sürücü taksirle adam öldürmekten aranıyor

Bolu'da çarptığı şahsa yardım etmeden kaçan sürücü, taksirle adam öldürme suçundan aranıyor.D-100 Karayolu kenarında yatan bir şahıs gören sürücüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Çaydurt Jandarma Komutanlığı'na bir kilometre...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 11:25
Bolu'da çarptığı şahsa yardım etmeden kaçan sürücü, taksirle adam öldürme suçundan aranıyor.

D-100 Karayolu kenarında yatan bir şahıs gören sürücüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Çaydurt Jandarma Komutanlığı'na bir kilometre uzaklıkta bulunan şahsın öldüğü anlaşılınca ekipler bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Yapılan incelemede şahsın kimlik bilgilerine ulaşıldı. Bedeninde çeşitli kırıklar ve morluklar bulunan erkek cesedinin 41 yaşındaki Yunus Gökmen'e ait olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gökmen'in cesedi 112 Acil ambulansıyla otopsi için Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

OLAY YERİNDE AYNA PARÇASI BULUNDU

Edinilen bilgilere göre plakası açıklanmayan bir otomobil sürücüsünün Yunus Gökmen'e çarpıp kaçtığı belirtiliyor. Gökmen'in ölmüş olmasından korkup kaçan sürücünün otomobiline ait görüntüler bütün emniyet güçlerine dağıtıldı. Olay yerinde otomobile ait ayna parçası elde edilen deliller arasında. Sürücü taksirle adam öldürme suçundan aranıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.