Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Celal Doğan'dan bomba açıklama: MHP’ye haksızlık ediyorlar

Celal Doğan'dan bomba açıklama: MHP’ye haksızlık ediyorlar

HDP İstanbul Milletvekili adayı Celal Doğan, 7 Haziran'dan sonra AK Parti'nin koalisyon istemediğini iddia ederek, ''Bu noktada MHP’ye haksızlık ediyorlar. Bizi yok sayan bir parti de olsa MHP’yi “Hayırcı” göstermek haksızlıktır. Bir siyaset adamı olarak gözlemlerimi söylüyorum. MHP’ye hükümet kurma teklifi yapılmamıştır'' dedi.

  • Ege Postası
  • 30.10.2015 - 14:41
HDP İstanbul Milletvekili adayı Celal Doğan, Habertürk Gazetesi'nden Kübra Par'ın gündeme dair sorularına yanıt verdi.

Celal Doğan'ın açıklamalarından önemli satırbaşları şöyle:

AKP ÇIKMAZ SOKAKTA
Başbakan şimdi çözüm sürecinin durmasına üzüldüğünü söylüyor ama 1 ay önce tam tersini söylüyordu. AKP çıkmaz sokakta. Sayın Cumhurbaşkanı 3.5 yıl boyunca “Kan kusalım, kızılcık şerbeti içelim” dedi. Şivan Perwer’le, Mesud Barzani’yle, İbrahim Tatlıses’le pozlar verdi, “Dağlarda kurşun sesi yerine kuş sesi istiyoruz” dedi. Dolmabahçe Mutabakatı hazırlandı. Halk sürece yüzde 80 destek veriyordu ama seçime kısa bir süre kala bütün emekler çöpe atıldı. Dolayısıyla Davutoğlu’nun sözlerini samimi kabul etmek isterim ama keşke seçime 2 gün kala söylenen bir söz olmasaydı. Yine de böyle temennide bulunması güzel. Türkiye öyle bir hale geldi ki sevinecek bir şey bulamıyoruz...

MHP'YE HAKSIZLIK EDİYORLAR
AKP’nin seçimden sonra yarattığı ortamı doğru okumak gerekiyor. Tek başına iktidar olunca çok daha başarılı olacaklarını düşünüyorlardı, koalisyon istemediler. Bu noktada MHP’ye haksızlık ediyorlar. Bizi yok sayan bir parti de olsa MHP’yi “Hayırcı” göstermek haksızlıktır. Bir siyaset adamı olarak gözlemlerimi söylüyorum. MHP’ye hükümet kurma teklifi yapılmamıştır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.