Dolar 34,1113
%0.28
Euro 38,1450
%0.23
Altın 2.869,100
%1.41
Bist-100 9.922,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çelik kasa hırsızının eşi öfkesini gazetecilerden çıkardı

Çelik kasa hırsızının eşi öfkesini gazetecilerden çıkardı

Mersin'de ev ve iş yerlerinin duvarlarını delerek çelik kasadan hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlılar adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden birinin eşi gazetecilere saldırdı. Önce polislerin arasında eşini kurtarmaya çalışan kadın,...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 16:47
Mersin'de ev ve iş yerlerinin duvarlarını delerek çelik kasadan hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlılar adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden birinin eşi gazetecilere saldırdı. Önce polislerin arasında eşini kurtarmaya çalışan kadın, bunda başarılı olamayınca öfkesini gazetecilerden çıkardı. Kameramanlara saldıran kadını polisler güçlükle uzaklaştırdı.
Alınan ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Mersin ve Antalya'da işyerlerinin duvarlarını delerek çelik kasaları ve içindeki değerli eşyalar ile paraları çaldığı iddia edilen çete üyelerinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler Mersin ve Diyarbakır'da eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek örgütün elebaşı olduğu iddia edilen N.Ş. ve örgüt üyeleri U.E. ve D.G.A.'yı Mersin'de, H.A.'yı ise Diyarbakır'da yakaladı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada sinyal kesici araç, hançer, 27 senet, altın kolye, kurusıkı tabanca, 2 fotoğraf makinası, el feneri, bilgisayar, harici bellek, kol saati, altın kolye, hurda altın, içerisinde TSE 22 ibaresinin bulunduğu 4 bilezik, 2 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkarıldığı sırada bir kadın polislerin arasında bulunan eşine yaklaşmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayan kadın öfkesini gazetecilerden çıkarmaya kalktı. 'Eşimi çekmeyin' diye bağıran kadın gazetecilerin ısrarlı olduğunu görünce 'o zaman beni çekin' diyerek kameralara saldırdı. Öfkeli kadın güçlükle uzaklaştırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.