Dolar 34,0788
%0.05
Euro 37,9575
%-0.34
Altın 2.758,500
%0.57
Bist-100 9.753,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cem Kültür Merkezi Derneği'nden iftar programı

Cem Kültür Merkezi Derneği'nden iftar programı

Elazığ Cem Kültür Merkezi Derneği tarafından iftar programı gerçekleştirildi. İftar programına Vali Muammer Erol, Elazığ milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay ve Sermin Balık, Belediye Başkan Vekili Atik Birici, Elazığ TSO Başkanı...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 22:30
Elazığ Cem Kültür Merkezi Derneği tarafından iftar programı gerçekleştirildi. İftar programına Vali Muammer Erol, Elazığ milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay ve Sermin Balık, Belediye Başkan Vekili Atik Birici, Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Elazığ Cem Kültür Merkezi Derneği 2. Başkanı Cafer Yeşil, Ramazan ve Muharrem aylarında dostlukların üst düzeyde yaşandığına dikkat çekti. İftar yemeğiyle toplumun tüm kesimlerinden insanları bir araya getirerek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu pekiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Yeşil; hoşgörüyü, barışı, sevgiyi egemen kılmak adına hep birlikte iftar programlarında lokmalar yediklerini söyledi. Yeşil, "İnşallah, insanlar birbirlerini ötekileştirmez, farklı görmez, inancından ötürü hor görmez. Ramazan ayının İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.