Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cemil Şeboy'dan Ercan Tatı'ya yaylım ateş

Cemil Şeboy'dan Ercan Tatı'ya yaylım ateş

Buca'nın halef-selef Başkanları arasında tansiyon yükselmeye başladı. Bucaspor üzerinden başlayan gerilim Cemil Şeboy'un Habertürk Gazetesi'ndeki köşe yazısıyla yeni bir boyut kazandı. Şeboy, Başkan Tatı'yı önce göstermelik kuru fasulye, pirinç yardımıyla olmaz sözleriyle eleştirdi ardından 'aday olana kadar Bucaspor'un yerini bile bilmezdin' diyerek Tatı'yı bombardımana tuttu

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 11:17
Bünyamin DOBRUCALI / Haber servisi - CHP'den yeniden aday olmak için başvuruda bulunan Ercan Tatı'yla, AK Parti'nin Buca aday adayları arasında yer alan Cemil Şeboy arasında çekişme erken başladı. Ercan Tatı'nın meclis toplantılarında Şeboy dönemine ilişkin eleştirilerine bugüne kadar sessiz kalan Cemil Şeboy, yaklaşan yerel seçim öncesi bu sessizliğinden vazgeçmiş görünüyor. Buca'nın halef-selef başkanlarını karşı karşıya getiren olayın başrolünde ise Bucaspor duruyor. Maddi darboğaz nedeniyle zor günler geçiren Mehmet Bektur Başkanlığı'ndaki Bucaspor yönetimine Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı yeşil ışık yakmamış, 'istifa restine, 'madem istifa edecektin, neden aday oldun' sözleriyle karşılık vermişti. Bucaspor'un maddi sıkıntılarının nasıl çözümleneceği bilinmezliğini sürdürürken, taraflar arasındaki söz düellosuna Cemil Şeboy da katıldı. Habertürk Gazetesi'nde yayınlanan köşesinde Ercan Tatı'nın adını bir kez bile geçirmeden ama Tatı'yı yerden yere vuran bir yazı kaleme aldı.

GÖSTERMELİK KURU FASÜLYE VE PİRİNÇLE OLMAZ

İşte Cemil Şeboy'un Bucaspor üzerinden Başkan Tatı'ya yüklendiği satırlardan örnekler.
Bucaspor'a göstermelik olarak kuru fasulye, pirinç gönderip yardım ettim diyeceksin. Kulüp başkanı başta olmak üzere yönetim kurulunu yalnız bırakacaksın. Kulüp Başkanı istifa noktasına gelince de, neden aday oldun diyeceksin.

BUCASPOR'UN YERİNİ ADAY OLUNCA ÖĞRENDİN
Sporda politika olmaz, bizler 1984'ten itibaren Bucaspor'a hiç bir zaman politika sokmadık. Sizler bunu bilmezdiniz, kulübün nerede olduğunu dahi bilmiyordunuz ki. Belediye başkan adayı olduğunuz zaman öğrendiniz.

BENİ HEDEF ALIRSAN, KENDİNE ZARAR VERİRSİN
Sayın Buca Belediye Başkanı, yanlış ve yalan beyanlarla bir yere varmanız mümkün değildir. Hele beni hedef alan açıklama yaparsan bana değil, kendine zarar verirsin. Çünkü benim yaptıklarımı 1984'ten bugüne kadar sadece Buca değil, tüm İzmir biliyor. Siz Bucaspor'a ne yaptınız onu açıklayın. Bucaspor belediyeden alacaklıdır. Çünkü Süper Lig'e çıktığında Buca stadına 7 milyon lira yatırım yaptı. Siz nerdeydiniz'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.