Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cesetler Adli Tıp'a gönderildi

Cesetler Adli Tıp'a gönderildi

Kağıthane'de silahlı saldırı sonucu öldüğü iddia edilen 4 kişinin cesedi, otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gece saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı olayına ilişkin polisin geniş çaplı bir araştırma...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 09:01
Kağıthane'de silahlı saldırı sonucu öldüğü iddia edilen 4 kişinin cesedi, otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gece saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı olayına ilişkin polisin geniş çaplı bir araştırma başlattığı öğrenildi. Olayın hemen ardından adrese gelen polisler hem olay yerinde delil incelemesi yaptı, hem de görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda bilgi topladı. Olay yeri inceleme ekibi tarafından cesetlerin bulunduğu evde yapılan incelemeler sabah 07.30 sıralarına kadar sürdü. Evde yapılan incelemeler sonrasında Adli Tıp Kurumu'na ait araç ile cesetler kurumun morguna kaldırıldı.

Gürsel Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan vatandaşlar da olayın şokunu bir süre üzerlerinden atamadı. Polisin olay yerinde inceleme yaptığı sırada çok sayıda mahalle sakini de ne olup bittiğini anlamak için olay yerine geldi.

Olayda hayatını kaybeden Yasemin Demir, Agah Demir ve Erkan İhsan Engin ile Kübra Kalaycı'nın kesin ölüm nedeni bu incelemenin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.