Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevik Bir Meydanı Denizler için doldu taştı

Çevik Bir Meydanı Denizler için doldu taştı

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın anma etkinlikleri Buca’da meydanlara taştı. Buca Belediyesi’nin Çevik Bir Meydanı’nda düzenlediği anma etkinliğinde alanı dolduran yüzlerce Bucalı Altan Gördüm, Haluk Çetin ve Namık Kuyumcu’nun şiir ve müziklerine eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 07.05.2015 - 12:43
İZMİR - Çevik Bir Meydanı’nda gerçekleşen anmada Altan Gördüm ve Namık Kuyumcu’nun seslendirdiği şiirlere gitarı ve şarkılarla Haluk Çetin eşlik etti. Meydanı dolduran yüzlerce vatandaş, Üç Fidan’a yazılan şiirlere ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek duygu dolu anlar yaşadı.



6 Mayıs tarihinin önemine dikkat çeken Namık Kuyumcu,“ Hayatımızın 6 Mayıs’ları yıllardır Türkiye’nin her yerinde bir başka türlü anılır. Aslında 6 Mayıs’lar yıllardır bir acılı günün hatırlanmasından ziyade Türkiye’de yaşayan bütün halkların demokrasi, özgürlük mücadelesinde önemli bir simgedir. Hepimizin bildiği üzere 6 Mayıs 1972 tarihi takvimlere yaralı ve kirli bir yaprak olarak düşmüştür” diye konuştu. 


 
Anma etkinliğinin ardından sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık, sanatçılara şiirleri ve şarkıları için teşekkür ederek plaket ve çiçek verdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.