Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre Bakanlığı: Partiye değil projeye bakıyoruz

Çevre Bakanlığı: Partiye değil projeye bakıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yılın ilk çeyreğinde belediyelere atıksu arıtma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu ve kentsel dönüşüm konularında 5 milyon 640 bin lira maddi destekte bulundu.Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada,...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 11:37
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yılın ilk çeyreğinde belediyelere atıksu arıtma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu ve kentsel dönüşüm konularında 5 milyon 640 bin lira maddi destekte bulundu.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinde siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerin altyapı, atıksu arıtma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu ve kentsel dönüşüm konularında desteğinin sürdürdüğü belirtilerek, “Bakanlık Isparta, Trabzon, Rize, Denizli, Sinop, İstanbul ve Batman belediyelerine yılın ilk dört ayında 5 milyon 640 bin lira maddi destekte bulundu. Yapılan yardımlar sayesinde belediyeler yarım kalmış projelerini bitirecek.“ denildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş, açıklamada, yılın ilk çeyreğinde 5 milyon liradan fazla yardımda bulunduklarını bu yardımların artarak devam edeceğini söyledi. Baş, “Yaptığımız bu yardımların temel amacı yerel idarelerin güçlenmesi ve halkımızın refah seviyesinin yükselmesidir. Bakanlık olarak biz yerel idarelerin her zaman yanındayız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.