Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceyhan'da yağmur suyu şebekesi çalışmaları sürüyor

Ceyhan'da yağmur suyu şebekesi çalışmaları sürüyor

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yağmur suyu şebekesi Ceyhan Nehri bağlantı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sözlü, büyük projelere imza attıklarını anımsatarak, "2013 yılının hemen başında 22 milyon Euro’luk arıtma...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 15:05
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yağmur suyu şebekesi Ceyhan Nehri bağlantı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Sözlü, büyük projelere imza attıklarını anımsatarak, "2013 yılının hemen başında 22 milyon Euro’luk arıtma tesisi ve yağmur suyu şebekesi çalışmalarının başlatmıştık. Yağmur suyu şebekesinin Ceyhan Nehri’ne döküldüğü yerlerden biri olan eski hayvan pazarı mevkiindeki çalışmalar tamamlandı.” dedi.

Yağmur suyu şebekesinin üç noktadan Ceyhan Nehri’ne ulaşacağını ifade eden Başkan Sözlü, ”Bugün emniyet müdürlüğümüzün bulunduğu istikametten Ceyhan Nehri’ne inen kısma başlayacağız. Hemen sonrasında ise Alpaslan Türkeş Köprüsü mevkiindeki son noktadaki çalışmaları da bitireceğiz.” dedi.

Sözlü, yüklenici MPE firmasına da teşekkür ederek, “22 milyon Euro’luk atık su arıtma tesisi ve yağmur suyu şebekesi projesini halkımızın sırtına bir kuruş yüklemeden hibe yoluyla Ceyhan’a kazandırdık. Yüklenici firma da elinden gelen gayreti göstermektedir. Onlara ve çalışanlara çok teşekkür ederim. İnşallah hava muhalefeti veya olumsuz bir şey olmaz ise 2014 yılında projeyi tamamlayarak istikbalde Ceyhan'ı büyük bir dertten kurtarmış olacağız. Diğer yaptığımız yatırımlarda olduğu gibi bunu da başarıyor olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.