Dolar 34,2550
%0.04
Euro 37,6430
%0.11
Altın 2.911,950
%0.08
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceylanpınar’a roket düşmesinin ardından gerginlik çıktı

Ceylanpınar’a roket düşmesinin ardından gerginlik çıktı

Suriye topraklarından ateşlenen roket mermisi, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine düştü. Bir kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olay sonrası ilçede gerginlik yaşandı. Polisi taşlayan bir grup, biber gazı ve tazyikli su ile...

  • Ege Postası
  • 27.07.2013 - 01:22
Suriye topraklarından ateşlenen roket mermisi, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine düştü. Bir kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olay sonrası ilçede gerginlik yaşandı. Polisi taşlayan bir grup, biber gazı ve tazyikli su ile dağıtıldı.

Suriye’nin Resulayn ilçesinde PYD ile El Nusra birlikleri arasında çatışma sürüyor. Sınır ilçe Ceylanpınar diken üstünde. Suriye topraklarından ateşlenen roket mermisi, Ceylanpınarlı Kahraman ailesinden Şükrü Kahraman’ın ölümüne, Ahmet ve Mehmet Kahraman’ın da yaralanmasına neden oldu.

Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından bir grup hastane önünde taşkınlık çıkardı. Daha sonra slogan atarak kaymakamlığa yürüyen göstericiler, burada oturma eylemi gerçekleştirdi. Kaldırım taşlarını sökerek polise fırlatan grup, çöp konteynırlarını devirdi. Polis ise gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren gerginlik, grubun ara sokaklara dağılması ile son buldu. Olaylarda bazı vatandaşların da yaralandığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.