Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cezaevi firarisi kapkaççı güvenlik kamerasında

Cezaevi firarisi kapkaççı güvenlik kamerasında

Bağcılar'da yalnız bayanları hedef alan bir kapkaççı yakalandı. Şahsın cezaevi firarisi olduğu ve birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Bir kadına yaptığı kapkaç anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Bağcılar Fevziçakmak...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 04:18
Bağcılar'da yalnız bayanları hedef alan bir kapkaççı yakalandı. Şahsın cezaevi firarisi olduğu ve birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Bir kadına yaptığı kapkaç anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde kapkaç olayına maruz kalan E.K. isimli bir bayanın şikayeti üzerine harekete geçen polisler titiz bir çalışma başlattı. Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kapkaça maruz kalan bayanın verdiği eşkali değerlendirdi. Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği Fevziçakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerindeki şüpheli şahısların kaçış istikametindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler şahısların görüntüsüne ulaştı. Kapkaça maruz kalan bayanın verdiği eşkalin Taner Tayakner'e ait olduğu belirlendi.

Kimliğinin belirlenmesinin ardından şahsın yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Polis ekipleri zanlının evine baskın yaparak Taner Tayakner'i gözaltına aldı. Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen şahsın cezaevi firarisi olduğu ve birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Yakalanan şahıs, ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.