Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli AK Parti’den kan bağış kampanyası

Çiğli AK Parti’den kan bağış kampanyası

Çiğli AK Parti İlçe Başkanlığı Türk Kızılay’ı ile kan bağış kampanyası yaptı. AK Parti İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin de destek verdiği kampanya Çiğli Banco AVM önünde yapıldı.

  • Ege Postası
  • 05.11.2016 - 12:15

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve yönetimi yanı sıra Kadın kolları,gençlik kolları,mahalle başkanları ve meclis üyeler ininde destek verdiği kampanyaya vatandaşlarında ilgisi büyük oldu.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli yaptığı açıklamada ise “ Çiğli AK Parti ilçe başkanlığının destek olduğu Kan bağış kampanyası hayırlı olsun. İlçe başkanımız Sedat Karatekin şahsında tüm yönetimi hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Türk Kızılay’ına da teşekkür ediyorum. Kan bağış kampanyalarında büyük hizmetleri var. Kan stoklarımız her zaman yüksek seviyede tutmamız lazım. Her an acil kana ihyacımız olur. Bu hassasiyetimizi, duyarlılığımızı her zaman göstermek lazım.  Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım geçen hafta Kızılay haftası dolayısıyla Türk Kızılay’ı İstanbul şubesinin 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen kan bağış kampanyasında yaptığı açıklamada 15 Temmuz şehitlerini hatırlatarak "Onlar can verdiler, biz de kan vereceğiz. Onların verdiklerinin yanında bizimkinin esamesi bile okunmaz" dedi. Ve sayın başbakanımız destek oldu. Çok önemli. 15Temmuz’dan sonra bu kampanyanın ayrı bir önemi var. Tekrar vesile olanlara teşekkür ediyorum.15 Temmuz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize buradan tekrar Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Çiğli AK Parti İlçe Başkanı Sedat Karatekin ise “Bugün burada kan vermek için toplanmış bulunuyoruz. Kan özellikle acil durumlarda insan hayatı için  büyük önem kazanıyor. Türk Kızılay’ın stoklarının devamlı dolu olması gerekiyor. Bizde bu konuda Türk Kızılay’ına destek olmak istedik. Görüyorum ki vatandaşımız bu konuda ki hassasiyeti dikkate değer. Buradan destek olan herkese teşekkür ediyorum “ dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.