Dolar 34,1111
%0.28
Euro 38,1246
%0.18
Altın 2.872,990
%1.54
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Meclisi'nde AK Partili meclis üyesinden sitem!

Çiğli Meclisi'nde AK Partili meclis üyesinden sitem!

Çiğli Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birinci Başkan Vekili Rıfat Özer’in yönetiminde bugün gerçekleşti. Oturumda ‘Komisyonlardan gelen raporların görülmesi’ kısmı Başkan Onur Emrah Yıldız katılım sağlamadığı için meclise sunulmadı. İkinci oturum tarihi 5 Ağustos olarak belirlendi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2024 - 18:38
  • Güncelleme: 01.08.2024 - 23:16

Şilan Kocadağ'ın haberine göre, Çiğli Belediyesi’nde bugün gerçekleşen Ağustos ayı meclis toplantısında ilk olarak, 2024 Temmuz Meclis toplantısına ait tutanaklar okunup oylama yapılarak oy birliğiyle kabul edildi. 

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ SİTEM ETTİ

Oturumda ilk söz hakkını kullanan AK Partili Sezgin Özgen, "Biz bu soru önergelerimize yazılı olarak cevap verilmesini arzu ediyoruz. Bugüne kadar geçmişte verdiğimiz önergelerde konuşulabilecek yazılı bilgi henüz daha tebliğ edilmedi. Bu nedenle en azından meclis tutanaklarına bu şekilde geçmesini talep ve arzu ediyoruz. Bize yazılı olarak cevap verilmesini istiyoruz” dedi.

Bu sitemin üzerine Başkan Vekili Rıfat Özer teşekkür edip konuşmasının kayıtlara geçtiğini söyledi. Ardından bütün gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edildiği mecliste ikinci söz hakkını alan, AK Partili Meclis Üyesi Özgür Kaner, konuşacak çok konu olduğunu ancak söz haklarını Başkan Yıldız katılım sağladığı zaman kullanacaklarını ifade etti.

İKİNCİ OTURUM TARİHİ BELİRLENDİ

Bir sonraki meclis oturumuna Başkan Onur Emrah Yıldız'ın katılımı beklenirken, tarih 5 Ağustos Pazartesi günü olarak belirlendi. İkinci oturumda ‘Komisyonlardan gelen raporların görülmesi’ kısmının yer alacağı söylendi. 

Başkan Vekili Rıfat Özer 5 Ağustos'taki meclis oturumundan sonra Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın tüm meclis üyelerini yemeğe davet ettiğini duyurdu. Ardından meclisin birinci oturumu son buldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.