Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Çiğli belediyesi kontak kapattı”

“Çiğli belediyesi kontak kapattı”

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli Belediyesi’nin işçilerin paralarını ödeyemediği, bu yüzden de çalışanların iş bıraktığını, bunun sonucunda ilçenin birçok noktasında çöp dağlarının oluştuğunu belirterek, “Çiğli belediyesi iflas etmiş, kontak kapatmış bir belediyedir. Çiğli kadere terk edildi. Çalışanın parasını bile veremeyen bir belediye var. Çiğli halkı bunun hesabını 30 Mart’ta soracaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.02.2014 - 16:37
(HABER MERKEZİ) – Çiğli’de yaşanan “maaş” kiriz, ilçenin birçok yerinde çöp dağlarının oluşmasına neden oldu. Çiğli Belediyesi çalışanları paralarının tamamı ödeninceye kadar çöpleri toplanmayacağı belirtirken, bu konuda en büyük sıkıntıyı vatandaşlar çekiyor. AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, ilçenin birçok yerinde çöp dağlarının oluştuğunu söyledi. Yaşananlardan dolayı Çiğli Belediyesi’ni eleştiren Yılmaz, “Böyle beceriksizlik olur m? Bir belediye düşünün çalışanlarının maşanı bile veremiyor. Peki böyle bir belediye vatandaşa nasıl hizmet götürece? Yaşanan manzara hiç iç açıcı değil. Salgın söz konusu. Pazar yerlerinde çöpler birikmiş durumda. Bunun sorumluları 30 Mart’ta halkımıza hesap verecek” dedi. 

KOCAOĞLU’NA GÖSTERMEDİLER
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun geçtiğimiz gün Çiğli’de seçim bürosu açtığını, oradaki çöp dağlarını Kocaoğlu’na göstermemek için temizlendiğini öne süren AK Partili Yılmaz, “Bu işin sorumlusu Çiğli Belediyesi’dir. Çiğli’de hiçbir şey yolunda gitmiyor. Burada oturan vatandaşlarımız böyle bir hizmeti hak etmiyor. Çiğli Belediyesi iflas etmiş, kontak kapatmış bir belediyedir. Altı ay önce temeli atılan parklar aynı şekilde duruyor. Beceriksiz, iş bilmez bir yönetim var.  Çiğli kaderine terk edilmiş. Çöp dağları git gide çoğalıyor. Belediye hizmet edemiyor. Bunu biz değil vatandaş söylüyor” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.