Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli çamur deryası: Yollar bataklığa döndü

Çiğli çamur deryası: Yollar bataklığa döndü

Çiğli Yenimahalle'de bir süre önce başlayan altyapı çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi. İZBAN'ın Ata Sanayi İstasyonu çevresinde altyapı çalışmalarının ardından hiçbir düzenleme yapılmayan yolların son hali bataklığı aratmazken, halk ise duruma isyan etti. Eziyetin yeni adresi: Çiğli

  • Ege Postası
  • 15.01.2016 - 12:21
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Yaz aylarında yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle Güzelyalı ve Alsancak semtindeki çilenin bir benzeri de Çiğli'de yaşanıyor.

YOLLAR ÇAMUR DERYASI!
Son günlerde artan yağışlarla birlikte çamur deryasına dönen yollarda ve kaldırımlarda yürümekte güçlük çeken vatandaşlar isyanın eşiğine geldi. Çiğli'de İZBAN Ata Sanayi İstasyonu'na çıkan ara sokaklarda bataklığı aratmayan manzaralara tepki gösteren halk, yaklaşık iki ay önce tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında yolların asfaltlanmadığını ve sokakların sahipsiz kaldığını dile getirdi. Yollarda yürümenin neredeyse imkansız hale geldiğini belirten Yenimahalle sakinleri yetkilileri göreve davet ederek, "Yeter artık bu rezilliğe bir son verilsin. Her gün işe, okula giderken bu sıkıntıyı çekmek zorunda mıyı? Evden çıkmak imkansız hale geldi.



Sokaklarımızın bu halinden utanır hale geldik. Lütfen gereken çalışma bir önce yapılsın" dedi. Yollarına asfalt yapılmasını istediklerini kaydeden vatandaşlar Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yaptıkları onca başvuruya karşın yanıt alamadıklarını da belirterek, semtteki yolların eski haline getirilmesini istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.