Dolar 34,1663
%0.01
Euro 38,1531
%-0.03
Altın 2.918,670
%-0.05
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de AK Parti'den CHP'ye protesto!

Çiğli'de AK Parti'den CHP'ye protesto!

Çiğli Belediyesi Haziran ayı ikinci olağan meclis toplantısı protestoya sahne oldu.Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve CHP Grubu meclis toplantısına 1 saat geç geldiği gerekçesi AK Partili meclis üyeleri ile salonu terk etti.

  • Ege Postası
  • 06.06.2014 - 19:45
EGEPOSTASI/HABER SERVİSİ- Çiğli Belediyesi Haziran ayı ikinci olağan meclis toplantısı protestoya sahne oldu.  AK Parti grubu meclis toplantısına 1 saat geç gelen CHP grubuna tepki göstererek salonu terk etti.  Salondan ayrılmadan önce grup adına söz alan Atilla Atlı, “Başkanım siz meclis saatine uymuyorsunuz.Çiğli sınırlarında sadece CHP’liler ve AK Partililer yaşamıyor bu meclise saygı göstermiyorsunuz, bu geçikmelere tepki göstermek için sadece grup başkan vekilimizi salonda bırakarak salonu terk ediyoruz” dedi.

"BAYRAKLI'DA MAAŞ TARTIŞMASI"HABER İÇİN TIKLAYINIZ



ARSLAN "YANLIŞ YAPIYORSUNUZ”
 Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın AK Parti grubunun salondan çıkmaması için yaptığı konuşma AK Partililerin öfkesini dindirmedi. Başkan Arslan “ Arkadaşlar eleştiriyi anladık ama gitmenin bir anlamı yok. Cumhuriyet Halk Partisi meclisi terk ediyor m? Gitmeyin. Salonu dolaşarak arkadaşlarımıza durumu anlattık, ama gidiyorlar ben ne yapabilirim” diyerek AK Parti grubunun meclis salonundan çıkmamamaları konusunda ricacı oldu, ancak  AK Parti grubu salondan çıktı. 


DEMİRKAYA “YAPILAN BÜYÜK HAKSIZLIK”
Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkan vekili Mesut Demirkaya  “ Seçimlerden buyana altı meclis toplandısı oldu ancak; dört meclis toplatıısnda CHP grubu geç geldi. Bu Çiğli’de seçilmiş belediye meclis üyelerine yapılmış büyük bir haksızlıktır. Bunu protesto ediyoruz. Arkadaşlarımızın yaptığı eylemi sonuna kadar destekliyoruz” dedi. 

GRUPTA GÜNDEM ARSLAN
CHP’li meclis üyeleri ve Başkan Hasan Arslan meclis toplantısı öncesi hareketli bir grup toplantısı yaşadı. Geçtiğimiz meclis toplantısında CHP’li meclis üyeleri Yüksel Arduç,  Yusuf Çoban, Süleyman Karadağ, Mustafa Aldan, İhtilal Gündüz, Güven Dursun kendi partilerinin il yönetiminde görev yapan Niyazi Arslan’ın belediyedeki konumu hakkında önerge vermişti. Başkan Arslan’ın akrabası olan il yöneticisi Niyazi Arslan’ın durumu grup toplantısında bir kez daha gündeme getirildi. Arslan’ın belediye şirketi ÇİBEL’de genel müdür olduğunu dile getiren bazı meclis üyelerinin durumun etik olmadığını ifade ettikleri ve Başkan Arslan’a yüklendikleri belirtildi.Arslan’a muhalif meclis üyelerinin  Niyazi Arslan’ın  görevden alınmasını istedikleri öne sürüldü.Başkan Arslan’ın meclis üyelerine, “ Siz kimsiniz ben size hesap vereyim. Saygısızlar” dediği iddia edildi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.