Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de Akkiraz rüzgarı esti

Çiğli'de Akkiraz rüzgarı esti

CHP İstanbul Milletvekili ve Anadolu türkülerinin sevilen sanatçısı Sabahat Akkiraz, Türk halk müziği konseriyle Çiğlililere müzik dolu bir gece yaşattı. İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP İl yöneticileri, meclis üyeleri ve muhtarların da ilgi gösterdiği gece boyunca 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu da yaşandı. Alanı dolduran on binler 10. Yıl marşını hep birlikte söylediler.

  • Ege Postası
  • 31.08.2013 - 09:37
İZMİR- Gecede ilk olarak bağlamanın usta isimlerinden Murat Yıldız ,Baran Tuncel, ve Fevzi Kurtuluş sahne alarak seslendirdikleri ezgilerle geceye anlam kattılar. Ardından sahne alan Öznur Sulari ve Seyfi Doğanay da müthiş enerjileri ve sahne performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış topladılar. 
Gecenin final sanatçısı Sabahat Akkiraz ise seslendirdiği türkülerle festival alanında müzik ziyafeti verdi. Başta Milletvekili Aksünger ve Başkan Solak olmak üzere çok sayıda vatandaş türkülere ve halaylara eşlik ettiler. Konser bitiminde çiçeğini Başkan Solak’tan alan Akkiraz, gördüğü coşku karşısında “Belediye başkanınıza sahip çıkın. Yaptığı hizmetlerle önemli işler başardı. Beni de siz değerli Çiğli halkıyla buluşturdu” dedi.



Sahnede yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Metin Solak da “Ülkemizin bütünlüğü önemli. Savaşa karşıyız. Ülkemizde tek şehit istemiyoruz. Demokrasi bizim için olmazsa olmazımız. Çiğli halkı da tek yumruk olan, görev ve sorumluluklarını bilen bir halktır” dedi ve izleyenlerden uzun süre alkış aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.