Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar İEF’ye renk katacak

Karabağlar İEF’ye renk katacak

Karabağlar Belediyesi, bu yıl 82. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini aldı. Stand, presstagram ve çocuklara yönelik yüz boyama etkinliklikleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 10:01
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve çok sayıda davetli, İEF’nin açılışının ardından Karabağlar Belediyesi standında vatandaşlarla buluştu. Başkan Kürüm ve Manduz, ziyaretçilerle presstagram fotoğraflar çektirdi.

Karabağlar Belediyesi'nin standında oluşturulan Hizmet Köşesi’nde, halkla ilişkiler görevlileri, sunulan hizmetlerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirerek, istek ve şikayetlerini değerlendirdi. Çocuklar yüz boyama etkinlikleri, gençler son günlerin modası prestagram etkinliğiyle objektiflere poz verdi. Fuar süresince her akşam farklı bir etkinliğin, konserler, show programları, söyleşilerle renklenecek standa, gün boyu sağlık taramaları da yapılacak.

Standta vatandaşlarla buluşan Başkan Kürüm, “Bu yıl dördüncü kez katıldığımız İzmir Enternasyonel Fuarı’nda halkımızla bütünleşeceğiz. Hizmetlerimizle ilgili fuar ziyaretçilerine bilgi verip, talep ve beklentilerini dinleyeceğiz, e-belediyecilik hizmetlerimizi tanıtacağız. Çocuklara yönelik etkinliklerimizin yanı sıra, konser, söyleşi ve show programları ile İEF’ye Karabağlar farklı bir renk katacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.