Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kardeş şehir dayanışması

Kardeş şehir dayanışması

2009 yılında kardeş şehir anlaşması imzalayan Konak Belediyesi ile Konya’nın İmrenler Belediyesi 10. Uluslararası Yayla ve Kültür Festivali’nde buluştu. Konak Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı festivalde İmrenler Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder konuk severliği ile tam puan aldı.

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 09:37
İZMİR- İki ilçe arasında imzalanan anlaşma ile sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda birbirlerine destek veren Konak ile İmrenler Belediyesi festivalde tam bir dayanışma sergiledi. 24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen festivalde Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği halk oyunları ekibinin gösterileri dakikalarca alkışlandı. Ayrıca; balon katlama, yüz boyama, tahta bacak, pandomim, kanguru bacaklar gibi anamisyonlar İmrenli çocukların ilgi odağı oldu.
Deniz Özgökbel’in Anadolu’dan Dans eden kuklalar gösterisi ise yediden yetmişe hemen herkesin keyif aldığı bir şölene dönüştü. Özgökbel ayrıca çocuklara karagöz yapımı konusunda ipuçları da verdi. Konak Belediyesi’nin katkılarıyla tamamlanan festival sonunda ayrılık vakti geldiğinde ise duygulu anlar yaşandı. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, gelecek yıl daha geniş kapsamlı bir festivalin gerçekleşmesi için destek vermeye hazır olduklarını belirterek,” Konya İmrenler Belediyesi ile dostluk köprüsü kurmaktan mutluyuz. Sevgi dostluk ve dayanışma ile kardeş belediyelere destek vermenin onurunu bu festivalde yaşadık. İmrenler Belediyesi ile kurulan kültürel, ekonomik ve sosyal ilişkiler her iki ilçede yaşayan vatandaşlara katkı sağlamaya devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.