Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de Akvaryumlu Deniz Kafe tamamlanıyor

Çiğli'de Akvaryumlu Deniz Kafe tamamlanıyor

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan belediyenin ilk kafeteryası Akvaryumlu Deniz Kafe yakında hizmete giriyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, çeşitli mahallelerde yapılacak kafeteryalarla halkın rahat nefes alacağı ortamlar oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 29.03.2013 - 11:43
İZMİR - Çiğli Belediyesi’nin Ataşehir Mahallesi’nde yaptığı belediye kafeteryalarının ilkinin inşaatı tamamlanmak üzere. Çiğli Deniz Park’ın ikinci etabında yer alan kafeteryanın en çarpıcı özelliği ise tabanında büyük bir akvaryumun bulunması. 600 metrekarelik alanda, kapalı ve açık mekanlardan oluşan kafeteryanın zeminine yapılacak akvaryum ile farklı bir konseptte hizmet verilecek. Vatandaşlar, akvaryumun üzerine konacak masalarda keyifle kahvelerini yudumlayabilecek. İki katlı olarak planlanan kafeteryanın gölgelendirmesi ise asma germe sistemi ile sağlanacak. İnşaatı büyük bir hızla devam eden akvaryumlu kafeteryanın önümüzdeki haftalarda hizmeti girmesi planlanıyor.

Başka mahallelerde de yapılacak

Çiğli belediyesi Akvaryumlu Deniz Kafe’nin yanı sıra, Evka-2’de Pelikan Kafe, Egekent’te 75. Yıl Parkı Türk Dünyası Parkı içinde ve Evka 5’te belediyenin işleteceği kafeteryaların projesini hazırladı. Başkan Metin Solak, belediyenin yapacağı kafeteryalar ile halkın evlerinden çıkmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. İnsanların birlikte paylaşımda bulunacakları ve güzel vakit geçirecekleri kafeteryaların ilki olan Akvaryumlu Deniz Kafe’nin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Farklı mahallelerde de kafeterya projeleri hazırladıklarını belirten Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiğli’de vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekleri çok fazla yer bulunmuyor. Biz de bu nedenle bu tür projeler geliştirdik. Evka 2-, Evka 5 ve Egekent’te de projelerimiz bulunuyor. İçinde kafeteryası da bulunacak Egekent’te 75. Yıl Türk Dünyası Parkı projesinin de çalışmalarını geçtiğimiz hafta başladık. Hizmetlerimiz büyük hızla devam edecek.”



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.