Dolar 34,2313
%0.26
Euro 37,7864
%0.04
Altın 2.932,600
%0.57
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de bank seferberliği

Çiğli'de bank seferberliği

Çiğli Belediyesi tarafından ihtiyaç bulunan tüm bölgelerde kullanılmak üzere bank dağıtımına başlandı. Banklar sitelerin ortak kullanım alanları ile okul ve ibadethanelerin bahçelerine yerleştiriliyor.

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 10:00
İZMİR- Park ve meydanlardaki bank ihtiyacını şantiyesindeki kendi üretim tesislerinde karşılayan Çiğli Belediyesi, farklı alanlardan yoğun talep gelmesi üzerine yeni banklar ürettirerek dağıtmaya başladı. Banklar, özellikle sitelerin ortak kullanım alanları, okul ve ibadethanelerin bahçelerine konulmaya başlandı. 

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak belediyeye iletilen bank taleplerini yerine getirdiklerini söyledi. Belediyenin görev alanı içinde bulunan tüm park, yeşil alan ve meydanlara belediye şantiyesinde üretilen bankları yerleştirdiklerini belirten Başkan Solak, fazla talep gelmesi üzerine yeni banklar ürettirdiklerini söyledi. Belediyeye gelen taleplere göre bankları dağıtmaya başladıklarını belirten Solak şöyle konuştu; “Çiğlimiz oldukça geniş bir bölgede ve çok sayıda site, okul ve ibadethanemiz bulunuyor. Sitelerin ortak kullanım alanlarına bankları yerleştirmeye başladık. Çok sayıda okulumuzdan da talep gelince bu yeni bankları dağıtmaya başladık. Öte yandan özellikle cenaze ve Cuma günlerinde ibadethanelerimizin bahçelerinde de bank ihtiyacı yaşandığından buralara da bank yerleştirmeye başladık.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.