Dolar 34,2364
%-0.01
Euro 37,6381
%0.1
Altın 2.911,310
%0.06
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'ye Demokrasi Kampüsü

Çiğli'ye Demokrasi Kampüsü

CHP Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’de sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelerek örgütlü bir toplumun önemine vurgu yaptı. Çiğli’de bütün sivil toplum kuruluşları ve dernekleri aynı çatı altında toplayacak bir Demokrasi Kampüsü kuracaklarını belirterek STK’lara hem ekonomik hem de dayanışma alanında katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2014 - 10:38
İZMİR- Seçim çalışmalarında ara vermeden devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan Amatör spor kulüpleri temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi ve bütün amatör spor kulüplerine destek vereceklerinin sözünü verdi. Amatör spor kulüp temsilcileri ile görüştükten sonra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Toplumsal Yardım ve Atılım Derneği (TOYAD), Karslılar ve Batı Trakyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri, İzmir Güvenlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İZGÜV) ve Pir Sultan Abdal Derneği’ni ve Çiğli esnafını ziyaret etti. Dernek ziyaretlerin de örgütlü toplumun önemine değinen ve vurgu yapan Arslan, örgütsüz bir toplumun 12 yıldır görevde bulunan sorumsuz bir iktidarın sonucu olduğuna dikkat çeken Hasan Arslan, “Demokrasi Kampüsü isminde bir bina yapıp Çiğli’deki tüm STK’lar ve dernekleri aynı çatı altında toplayacağız. Hem ekonomik anlamda derneklerimize kira konusunda katkı sağlayacağız, hem de derneklerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin bir arada dayanışma içinde çalışmalarını sağlayacağız. Örgütlü bir toplumun neleri başarabileceğini hep birlikte herkese göstereceğiz” diye konuştu.

“ÇİĞLİ İZMİR’İN KUZEY YILDIZI OLACAK”
“Sorunlar konusunda sessiz kalan değil elimizi taşın altına koyan bir anlayışla hizmete talibiz” diyen Hasan Arslan, Çiğli’nin birçok mahallesinde çevre konusunda sorunların olduğunu, özellikle derelerin ıslah edilmesi ve temizlenmesi gerektiğine değinerek, yarım kalan istinat duvarlarını tamamlayacaklarını ifade etti. Özellikle Sasalı’da Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun doğal yaşam adası projesini yapacağının sözünü verdiğini, ve bu projeyi Sasalı’da hayata geçireceklerini söyleyen Arslan, “Çiğli İzmir’in Kuzey Yıldızı olacak. Ankara’da da, İstanbul’da da, İzmir’de de CHP’nin farkını tüm herkese göstereceğiz” diye konuştu.

“BÜTÜN İNAÇLARA SAYGILIYIZ”
Güzeltepe Mahallesi seçim ofisi açılışında mahalle sakinleri ve seçmenlere seslenen Arslan, Çiğli’nin ismi gibi en güzel mahallelerinden Güzeltepe’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Çiğli’nin Halkçı Başkanı Hasan Arslan, “Çiğlimizin birbirinden güzel mahallelerini geziyoruz ve halkımızla buluşuyoruz. Mahallelerimizde eksikler çok fakat biz tamamlamak için geliyoruz. Okulu olmayan mahallelerimiz var. Sağlık Ocağı olmayan mahallelerimiz var. Bu eksiklikleri tamamlayacağız. Camii olan fakat Cem Evi olmayan mahallelerimiz var, buralara cem evi yapacağız. Biz bütün inançlara saygılıyız” açıklamasında bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.