Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'ye sevgi yolu!

Çiğli'ye sevgi yolu!

Çiğli’nin en eski yerleşim birimlerinden olan Küçükçiğli Mahallesi, estetik kent mobilyalarının kullanılacağı sevgi yoluna kavuşuyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak projeyi üç ay içinde tamamlayarak mahalle halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 12.02.2013 - 10:44
İZMİR - Küçükçiğli sakinlerinin yoğun olarak kullandığı 8786 sokakta, dekoratif malzemelerle yapılacak sevgi yolunun yapımına başlandı. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan Küçükçiğli sevgi yolunun üç ay içinde tamamlanarak halkın hizmetine girmesi planlanıyor. Süs havuzları, dekoratif aydınlatma, peyzaj uygulamaları, perguleli alanlar ile çok sayıda oturma gruplarının bulunacağı sevgi yolu kilit parke ile döşenecek.
Çiğli’de alt yapı hizmetlerinin kısa sürede gerçekleşmesini sağlayan Başkan Metin Solak, Küçükçiğli’de yapılacak sevgi yolunun insanların buluşma noktası olacağını söyledi. Mahalle sakinlerinin projenin biran önce tamamlanmasını beklediğini ifade eden Başkan Solak, projenin imalatlarını kısa sürede tamamlayarak, halkın hizmetine sunacaklarını belirterek, “Halkımızın taleplerine ve önceliklerine göre başlattığımız işlerimiz devam ediyor. Küçükçiğli’ye de sevgi yolu yaparak, o mahallede yaşayan halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Projeler devam ediyor
Çiğli’de birçok büyük projenin yapımının devam ettiğini belirten Başkan Solak, belediyenin yeni şantiyesi, akvaryumlu deniz kafe gibi önemli projelerin de büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Başkan Solak, belediyenin öncelikli projeleri arasında bulunan Yenimahalle spor salonu, 75. Yıl Türk Dünyası Parkı ve Uğur Mumcu Mahallesi pazaryerinin yasal ihale süreçlerinin de devam ettiğini belirterek “ilçemizin önceliklerine göre belirlediğimiz projelerimizin yapımı devam ediyor. Kısa sürede önemli yol kat ettik. İhale süreçleri tamamlanınca diğer projelerimiz de hızlı şekilde başlayacak ve kısa sürede tamamlanacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.