Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de Onur Akın’lı muhteşem gece

Çiğli’de Onur Akın’lı muhteşem gece

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Zafer ve Barış festivalinin üçüncü gününde Onur Akın fırtınası esti. Alanı dolduran on binlerce kişiye muhteşem bir konser veren Onur Akın söylediği ezgilerle coşku dolu bir gece yaşattı.

  • Ege Postası
  • 01.09.2013 - 10:00
İZMİR - 7. Zafer ve Barış Festivali’nin üçüncü gününde sırasıyla türkülerin sevilen isimleri Ünsal Bozkır, Müslüm Eren, Evin Çelik, Cumhur Özer ve Cem Erdos İleri sahne alarak, birbirinden güzel türküleri Çiğlililer için seslendirdiler. Gecenin finalinde ise özgün müziğin sevilen ismi Onur Akın sahne alarak verdiği konserle eğlence dolu bir gece yaşattı.



Onur Akın’dan Başkan Solak’a övgü
Konseri Çiğlililerle birlikte ayakta izleyerek, yaşanan coşkuya ortak olan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da tüm şarkılara eşlik etti. Şarkılarının bir bölümünü halkın arasında söyleyen Onur Akın da, geceyi sana yazdım, haybana geceler, İstanbul, seviyorum seni gibi sevilen şarkılarını alandakilerle birlikte seslendirdi. CHP’nin seçim şarkısı “bir ıslık da çal” parçasını ise büyük talep üzerine iki kez söyleyen Onur Akın, belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan ve sahneye davet ettiği Başkan Metin Solak’a başarılar diledi ve konseri izlemeye gelen vatandaşlardan Solak’a destek istedi. Sanatçı Akın, “Böyle değerli bir belediye başkanına destek olmak gerekiyor. Çiğli’ye çok katkıları olan, dürüst ve güvenilir değerli belediye başkanımıza bir beş yıl daha gerekli” dedi.
Sahneye çıktığı anda büyük alkış alan Başkan Metin Solak 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Dünya Barış Günü’nü coşkuyla kutladıklarını belirterek, önemli günlere sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Solak, özgürlük, ışık ve adalet gelene kadar bu anlamlı günleri çeşitli biçimlerde kutlayacaklarını belirterek, “Artık bir olmak, birlik olmak zamanıdır. Biz bunun için buradayız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.