Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ev sahibi olduğu İEF yerine, Mardin'i seçti

Ev sahibi olduğu İEF yerine, Mardin'i seçti

82’inci kez kapılarını açan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı İEF’nin açılış töreninde yokluğu büyük dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Mardin’de ortaya çıktı. Fuar açılışına ilçe belediye başkanlarının büyük kısmı katılırken, Konak Belediye Başkanı Tartan’ın yokluğu yine dikkatlerden kaçmamıştı.

  • Ege Postası
  • 31.08.2013 - 13:22
ERMAN ŞENTÜRK- HABER SERVİSİ- Görkemli açılışlardan uzak kalmayı tercih eden ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya gelmekten kaçınıyor mu tartışmalarına neden olan Hakan Tartan, kendi ilçesi Konak’ta gerçekleştirilen ve bir anlamda ev sahibi olduğu İEF açılışında yine yoktu. Son bir senede Kocaoğlu ile Hatay’daki Katlı Otopark açılışı ve Hilton Otel’de Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı yemek haricinde bir araya gelmeyen Tartan, yine kendi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçen yatırımı olan Alsancak Katlı Otopark açılışına da katılmamıştı. 

MARDİN'DE OLDUĞUNU KONAK BELEDİYESİ DUYURDU
Mardin’de Tartan rüzgarı başlığıyla yapılan basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kızıltepe ilçesinin büyük aşiretlerinden biri olan ve geçen hafta yaşamını yitiren CHP Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan’ın babası Mardin’in Sinki Aşireti lideri, bölgenin yargıtay başkanı gibi uzlaştırıcı kimliği ile bilinen Şakir Duyan’a taziye ziyaretinde bulundu. Parlamentodan da arkadaşı olan Mahmut Duyan’a başsağlığı dileğinde bulunan Başkan Tartan, Mardin’de özellikle sivil toplum yöneticileri ve İzmir’de yakınları olan yurttaşlar ile çeşitli toplantılara katıldı. Başkan Tartan’ı Mardin’de gören yurttaşlar oluşturdukları sevgi seli ile Başkana büyük sıcaklık gösterdiler ve siyasi yaşamında başarılar dilediler. Tartan da esnaf, sivil toplum yöneticileri ve yurttaşlarla yaptığı söyleşide; İzmir’de 400 binin üzerinde Mardinli yurttaş bulunduğunu belirterek, “Hapsiyle sıcak ilişkiler içindeyiz. Bir yandan kendi kimliklerini korurken, bir yandan da İzmirli olmanın gururunu yaşıyorlar. Kentte; kent ekonomisine ve toplumsal gelişimine katkı koyuyorlar. Taziye nedeniyle yaptığım ziyarette gösterilen ilgiden büyük bir mutluluk duydum” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.