Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de aşure kazanı kaynadı

Çiğli’de aşure kazanı kaynadı

Çiğli Belediyesi tarafından muharrem ayı nedeniyle belediye önü ve Kasaplar Meydanı’nda vatandaşlara aşure dağıtıldı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın dağıttığı aşure dağıtımına vatandaştan yoğun ilgi yaşandı.

  • Ege Postası
  • 28.10.2015 - 10:55
Coşkulu aşure dağıtımına ayrıca CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, ilçe kadın kolları, meclis üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Hoşgörü ayı
Her yıl olduğu gibi bu yılda muharrem ayında aşure dağıttıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, muharrem ayının barış ve huzur getirmesini dilediğini söyledi.  Aşurenin dayanışma ruhunu canlandırdığını belirten Başkan Arslan, “Hoşgörü ayı olan Muharrem ayında iki noktada aşure dağıttık.   Halkımız da çok yoğun ilgi gösterdi. Dayanışma ve paylaşma ruhunun ön plana çıktığı muharrem ayının barış ve hoşgörü getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Hasan Arslan ve aşure coşkusunu birlikte yaşayan beraberindeki heyet, vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.