Dolar 34,1864
%0.15
Euro 38,1366
%-0.28
Altın 2.924,570
%-0.3
Bist-100 9.771,00
%-0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİLGEM Projesi kapsamında inşa edilen ikinci gemi olan TCG Büyükada’nın (F-512) hizmete giriş ve Burgazada’nın (F-513) ilk kaynak törenine katılacak. (15.30-İstanbul)- Başbakan...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 09:30
- TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİLGEM Projesi kapsamında inşa edilen ikinci gemi olan TCG Büyükada’nın (F-512) hizmete giriş ve Burgazada’nın (F-513) ilk kaynak törenine katılacak. (15.30-İstanbul)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Sani ile Beylerbeyi Sarayı’nda görüşecek. (18.00-İstanbul)


POLİTİKA
- İçişleri Bakanı Muammer Güler, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'nin 2013-2014 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılacak. (10.00-Ankara)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, '21. Yüzyıl Dünya Çocuk Eğitim Zirvesi'ne katılacak. (10.00-Ankara)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 'Zekam Senin Elinde' adlı tiyatro oyununu izleyecek. (19.30-Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afyonkarahisar'da valiliği, belediyeyi, ticaret ve sanayi odası ile esnafları ziyaret edecek (11.00-15.00- Afyonkarahisar)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta valilik ziyaretinin ardından toplu açılış ve temel atma törenine katılacak. Eroğlu, AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı’nı ziyaretinin ardından Bartın’a hareket edecek. (10.30-11.00-14.30-Zonguldak)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir Otoyolu Körfez Geçiş Köprüsü Projesi Kule Keson Temellerinin Yüzdürülmesi törenine katılacak. (10.30-Yalova)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dinar'da rüzgar enerjisi santralinin açılış törenine katılacak. (Afyonkarahisar)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ekmeğini Barıştan Çıkaran Sektör: Turizm' konferansına katılacak, Manavgat ve Alanya ilçelerini ziyaret edecek. (10.00-15.30-17.30- Antalya)

- Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Adalet Eski Bakanı Şevket Kazan basın toplantısı düzenleyecek.(11.00-Ankara)


EKONOMİ
- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle kahvaltı yapacak. (09.30-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Esenler Cevizlibahçe Kentsel Yenileme Projesi kapsamında ilk binanın yıkım törenine katılacak. (15.30-İstanbul)


DÜNYA
- BM İnsan Hakları Konseyi'nin 24. Oturumu'nda Suriye'deki insan hakları durumuna ilişkin karar tasarısı oylanacak. (New York )

- Kuzey Irak’taki seçimlerde uygulanan ‘kota’ Türkmenleri bu seçimde de hayal kırıklığına uğrattı. (Erbil)

- Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nde geçtiğimiz 21 Eylül’de yapılan parlamento seçimini değerlendiren Siyasi Gözlemci Hogr Cheto, seçim sandığında halkın iradesinin ortaya çıktığını ifade etti. (Erbil)

- Geçen ay Güney Kore’nin dünyaca ünlü Manhae barış ödülünü alan Fethullah Gülen Hocaefendi’ye Uzakdoğu’dan bir başka barış ödülü daha geldi. Filipinler Genelkurmay Başkanlığı, Hizmet Hareketi’nin yardım faaliyetleri ve uluslararası barışa katkısından dolayı Fethullah Gülen Hocaefendi’ye özel ödül verdi. (Özel- Manila)

- Son dönemde değişik ülkelerde yapılan terör olaylarının İslam dini ile özdeşleştirilmesine birçok ülkeden tepki geliyor. Akademisyen ve düşünürler, söz konusu olaylarda aşırılıkçı bazı Müslümanlar kullanılarak yapılan terör eylemlerinin asıl hedefinin İslam dini olduğuna dikkat çekiyor. (Özel- İstanbul)


SPOR
- Spor Toto Süper Lig’de 6. Haftanın açılış maçında Bursaspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya gelecek. (20.00-Bursa)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili yapacakları hazırlıklar takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.