Dolar 34,1843
%0.06
Euro 38,2078
%0.11
Altın 2.921,760
%0.05
Bist-100 9.748,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan, öğrencilerin ilgi odağı oldu

Cihan, öğrencilerin ilgi odağı oldu

Başakşehir Üniversite Tanıtım ve Eğitim Fuarı (BÜTEF), üniversite adayı öğrencilerin meslek seçimi ve okul tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla bugün başladı. Fuarda yer alan Cihan Haber Ajansı (Cihan) standı, öğrencilerin yoğun ilgisiyle...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 13:36
Başakşehir Üniversite Tanıtım ve Eğitim Fuarı (BÜTEF), üniversite adayı öğrencilerin meslek seçimi ve okul tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla bugün başladı. Fuarda yer alan Cihan Haber Ajansı (Cihan) standı, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen BÜTEF üniversiteler ile öğrencileri buluşturdu. Başakpazar Fuar ve Sergi Alanı’nda düzenlenen fuarda yer alan Cihan standı da öğrencilerin ilgi odağı oldu. Cihan hakkında bilgi alan öğrenciler, görevlileri dikkatle dinledi. Cihan’ın faaliyetleri ve habercilik hakkında sorular soran öğrenciler, üniversite de bölüm seçerken bu bilgileri dikkate alacaklarını belirtti. Cihan'ın çıkardığı aylık dergiyi inceleyen öğrenciler daha sonra stanttan ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.