Dolar 34,1843
%0.06
Euro 38,2078
%0.11
Altın 2.921,760
%0.05
Bist-100 9.748,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İtalya’nın Suriyeliler için gönderdiği 30 tonluk sağlık yardımı, Kilis’e ulaştı

İtalya’nın Suriyeliler için gönderdiği 30 tonluk sağlık yardımı, Kilis’e ulaştı

İtalyan Kalkınma İşbirliği Dairesi’nin muhalif güçlerin kontrolü altındaki yerlere sığınan Suriye halkının acil insani ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gönderdiği 30 tonluk sağlık yardımı Kilis’e ulaştırıldı. İtalya’nın...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 13:23
İtalyan Kalkınma İşbirliği Dairesi’nin muhalif güçlerin kontrolü altındaki yerlere sığınan Suriye halkının acil insani ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gönderdiği 30 tonluk sağlık yardımı Kilis’e ulaştırıldı.

İtalya’nın Ankara Büyükelçiliği’nde yapılan açıklamada, İtalyan Kalkınma İşbirliği Dairesi’nin göndermiş olduğu tıbbi kit ve temel ihtiyaç maddelerinden oluşan sevkiyatın dün sabah itibariyle Türkiye ile Suriye sınırında bulunan Kilis’e ulaştığı bildirildi. Yardım malzemeleri ve sağlık kitlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımı, sınır ötesindeki nüfusun en zayıf halkası olan kadınlara ve çocuklara gereken hassasiyet gösterilecek şekilde, Suriye Ulusal Koordinasyonu ile sıkı koordinasyon içinde yapılacağı hatırlatıldı.

Yaklaşık 192 bin euro değerinde olan sözkonusu yardımın ,devam etmekte olan çatışmanın sebep olduğu dramatik boyutlardaki insani krizin mağdurlarına somut bir destek amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.

İtalyan Kalkınma İşbirliği Dairesi bugüne kadar Suriyeliler için yaklaşık 6,7 milyon euro yardımda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.