Dolar 34,1707
%0.02
Euro 38,2925
%0.33
Altın 2.912,630
%-0.26
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cinayet anı güvenlik kamerasında

Cinayet anı güvenlik kamerasında

Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında ‘tespih çekme’ sebebiyle çıkan kavgada cinayetle sonuçlandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Bir bara eğlenme maksadıyla gelen Murat Y., işletme sahipleri tarafından...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 16:32
Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında ‘tespih çekme’ sebebiyle çıkan kavgada cinayetle sonuçlandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bir bara eğlenme maksadıyla gelen Murat Y., işletme sahipleri tarafından tespih çekmemesi yönünde uyarıldı. Yaşanan tartışma sonunda Murat Y. silahına sarıldı. İstiklal Caddesi’nin ara sokaklarında uzun süre kovalamaca yaşandı. Murat Y., bar sahibi Adem Atabey’i silahla vurarak ağır yaraladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Adem Atabey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayetten sonra taksi ile kaçmaya çalışan Murat Y., güven timlerince yakalandı. Zanlı Murat Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Cinayet anı, zanlının taksiyle kaçması ve yakalanması ise güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.