Dolar 32,6072
%0.15
Euro 35,3867
%0.26
Altın 2.506,260
%1.57
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çin’de lokantada üzerin paravan düşen Türk çocuk öldü

Çin’de lokantada üzerin paravan düşen Türk çocuk öldü

Çin’in Şanghay şehrinde 3 yaşındaki bir Türk çocuk, ailesiyle birlikte bir lokantada akşam yemeği yerken, paravanın üzerine düşmesi sonucu can verdi.Görgü şahitlerinin Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada, Burak Erkutlu...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 18:21
Çin’in Şanghay şehrinde 3 yaşındaki bir Türk çocuk, ailesiyle birlikte bir lokantada akşam yemeği yerken, paravanın üzerine düşmesi sonucu can verdi.
Görgü şahitlerinin Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada, Burak Erkutlu (3) isimli ve aynı zamanda İngiliz pasaportu da olan Tük çocuğun, Şanghay’da yeni açılan Kervan isimli Türk restoranının ikinci katında, pazartesi günü ailesiyle birlikte yemek yediği sırada paravanın kazayla üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
Yemek esnasında Burak’ın bir ara duvara yaslı ve ağır olan paravanı kendine çektiği ve çekme sonucu paravanın talihsiz çoğun üzerine düştüğü kaydedildi. Paravanın Burak Erkutlu’nun önce kafasına çarptığı, sonrasına ise aşırı kan kaybettiği, hastaneye kaldırıldığında ise çocuğun kalbinin atmadığının görüldüğü aktarıldı. Doktorlar, ölüm nedeninin ise beyin kanaması sonucu olduğunu ifade etti.
Çocuğun ölümünde şüpheli bir durum olmadığı ve bundan dolayı adli işlem yapılmadığı, şu an Türk çocuğun Türkiye’ye götürülmesi için resmi işlemlerin yapılmakta olduğu da dile getirildi.
Erkutlu, Çin’e İngiliz pasaportuyla giriş yaptığı için olayla İngiliz Büyükelçiliği ilgileniyor. Olay, İngiliz medyasında da geniş yer buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.