Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cizre’de göstericilere polis müdahalesi

Cizre’de göstericilere polis müdahalesi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, yüzleri maskeli eylemciler polise ve vatandaşların evlerine saldırdı. Yola barikat kuran göstericiler, polislere taş, havai fişek ve molotof bombası ile saldırdı. Nur Mahallesi'nde bir araya gelen eylemciler, İdil...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 01:12
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, yüzleri maskeli eylemciler polise ve vatandaşların evlerine saldırdı.

Yola barikat kuran göstericiler, polislere taş, havai fişek ve molotof bombası ile saldırdı. Nur Mahallesi'nde bir araya gelen eylemciler, İdil Caddesi, Nusaybin Caddesi ve Dörtyol kavşağında yola barikat kurup çevreye saldırdı. İdil Caddesi'ne çıkan göstericiler, yoldan geçen araçları zorla durdurup kimlik kontrolü yaptı. Olayın duyulması üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, gruba müdahale etti. Tazyikli su ve biber gazı ile göstericilere müdahalede bulunan polis ekibi, yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasındaki kovalamaca sürüyor.

Bu arada, göstericiler Nur Mahallesi’nde bulunan 2 sivil vatandaşın evlerine el yapımı patlayıcı ile saldırdı. Patlayıcıların balkonlara düşmesi sebebiyle yaralanan olmadı. Evlerde maddi hasar meydana geldi. Çok sayıda güvenlik gücü ve özel harekat timleri de mahalleye sevk edildi. Mahalleden silah sesleri gelmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.