Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yula ve Acar için mevlit okutturuldu

Yula ve Acar için mevlit okutturuldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Fenerbahçe Taraftarları Derneği tarafından kısa süre önce hayatını kaybeden efsane futbolcu Selçuk Yula ve Kulüp Müdürü Serkan Acar için mevlit programı düzenlendi.Mevlit programına Zonguldak Fenerbahçeliler...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 00:04
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Fenerbahçe Taraftarları Derneği tarafından kısa süre önce hayatını kaybeden efsane futbolcu Selçuk Yula ve Kulüp Müdürü Serkan Acar için mevlit programı düzenlendi.

Mevlit programına Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila, Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aşkın Peker, Fenerbahçe kongre üyesi işadamı Nurettin Tüylüoğlu ile bir gurup taraftar katıldı. Mevlit öncesi gazetecilere açıklama yapan Dernek Başkanı Peker, Selçuk Yula’nın hem iyi bir Fenerbahçeli hem de iyi bir insan olduğunu söyledi. Selçuk Yula’nın aralarından ayrılmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Peker, kendisini düzenledikleri mevlit programı ile yad etmek istediklerini dile getirdi. Mevlit programını Selçuk Yula ile yine geçtiğimiz Nisan ayında vefat eden Fenerbahçe Kulübü Müdürü Serkan Acar için düzenlediklerini belirten Peker “İkisinin de mekanı cennet olsun” dedi.

Mevlit programında Bozahane Camisi İmamı İrfan Yılmaz ile Çelikel Camisi İmamı Şefik Yorulmaz tarafından, Kur'an- Kerim, ilahiler okunup dua yapıldı.
Mevlit programının ardından ise misafirlere mevlit şekeri dağıtıldı, ellerine gül suyu döküldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.