Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cizre’de yasadışı yapılanmaya operasyon: 13 gözaltı

Cizre’de yasadışı yapılanmaya operasyon: 13 gözaltı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz hafta ‘PKK Asayiş’ adı altında bir grup kuran ve kendilerine Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) adını veren yasadışı gruba yönelik dün akşam geç saatlerde eş zamanlı operasyon düzenlendi....

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 14:10
Şırnak’ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz hafta ‘PKK Asayiş’ adı altında bir grup kuran ve kendilerine Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) adını veren yasadışı gruba yönelik dün akşam geç saatlerde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Nur Mahallesi'nde yapılan operasyonda 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Daha önce ‘PKK Asayiş’ adı altında örgütlenerek yoldan geçen araçları durdurup arama yapan grup saldırılar gerçekleştiriyordu. Örgütlenmeden sonra görüntü ve fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde verildikten sonra güvenlik güçleri görüntüleri incelemeye aldı. Görüntülerdeki şahısları tespit etmeye çalışan güvenlik güçleri, dün gece geç saatlerde eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Güvenlik güçleri görüntülerden yola çıkarak belirlenen adreslere operasyon yaptı. Operasyon kapsamında 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan şahısların sorgusu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.