Dolar 34,0659
%0.01
Euro 37,9807
%0.2
Altın 2.809,150
%0.22
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar belediyenin programında doyasıya eğlendi

Çocuklar belediyenin programında doyasıya eğlendi

Okullar Hayat Olsun Projesi ve Ramazan etkinlikleri kapsamında Bolu Gerede Belediyesi çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.Yenimahalle İlkokulu'nun bahçesinde açık alanda düzenlenen 500 kişilik iftar programına Gerede Belediye Başkanı...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 12:23
Okullar Hayat Olsun Projesi ve Ramazan etkinlikleri kapsamında Bolu Gerede Belediyesi çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.

Yenimahalle İlkokulu'nun bahçesinde açık alanda düzenlenen 500 kişilik iftar programına Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, okul müdürleri ve iftar programının sponsoru hayırsever işadamı ve misafirler katıldı. Program Bilgievi korosunun seslendirdiği ilahilerle başladı. İbiş ile Memiş'in sahne alması ile çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar yapıldı, geleneksel orta oyunu sahnelendi. Hacivat-Karagöz gölge oyunu çocuklardan tam not aldı.

Belediye Başkanı Ömer Baygın, bu kurulan sofraların birçok sofradan çok daha güzel olduğunu belirterek, "Bir sürü iftara katılıyoruz ama en anlamlısı bu iftar. Organizasyona katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Müftülüğümüze, sponsorumuza, hocalarımıza, öğrencilerimize, personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.