Dolar 34,1838
%-0.07
Euro 37,8898
%0.31
Altın 2.924,070
%-0.19
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar kitapsız kalmasın

Çocuklar kitapsız kalmasın

İzmir'deki Alsancak Lions Kulübü, Alsancak Güzelleştirme ve Koruma Derneği ile birlkte 'Hastaneler, Çocuklar Kitapsız Kalmasın' projesinin ikincisi kapsamında, Tepecik Eğitim Araştırma Hasanesi Çocuk Acil Tıp Kliniği'nde bin kitaplık kütüphane açtı.

  • Ege Postası
  • 05.07.2014 - 10:28
İZMİR - Kütüphanenin açılış törerine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetecisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt, Alsancak Lions Kulübü Başkanı Tülin Sirel, kulüp üyesi olan ve çocuklara da hastaneye gelerek gönüllü öğretmenlik yapan Selma Akın, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay, Çocuk Acil Tıp Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Murat Anıl, klinik personeli ve tedavi gören çocuklar katıldı. Hastane yöneticisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt kütüphanenin açılışına katkı veren dernek ve kulüp başkanlarına teşekkür belgesi verdi. 

'Hastaneler, Çocuklar Kitapsız Kalmasın' Projesini İzmir'deki kütüphanesi olmayan tüm kamu hastanelerinde yaygınlaştırmayı amaçladıklarını dile getiren Alsancak Lions Klübü Başkanı Tülin Sirel, "Bu fikir kendini yıllardır ihtiyaç sahibi çocukların geleceğine adayan üyemiz Av. Neşe Can Hürtürk'ten geldi. Biz de kulüp olarak semtimizdeki diğer sivil toplum örgütü, Alsancak Koruma ve Güzelliştirme Derneği'yle işbirliğine giderek bu yola çıktık. Hedefimiz bin kitaplık bir kütüphaneye ulaşabilmek. Çocukların ve ailelerin okuyabileceği kitapları hastane kütüphanesine bağış olarak kabul edebiliriz" dedi.

Hastanede tedavi gören çocuklar ve aile bireylerinin faydalanabileceği kütüphane, hizmete girer girmez büyük ilgi gördü. Ayrıca tedavi gören çocuklara Kemeraltı Lions Kulübü tarafından da oyuncak hediye edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.