Dolar 34,2825
%0.34
Euro 37,5031
%-0.05
Altın 2.915,480
%0.9
Bist-100 9.052,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar, okullar açılmadan aileleriyle denize girerek serinledi

Çocuklar, okullar açılmadan aileleriyle denize girerek serinledi

Antalya'da eylül ayının 15'inde sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor. Turizm şehri Manavgat'a tatile gelen turistler ile yarın çocuklarını okula gönderecek aileler, okul öncesi ailecek denize girmenin keyfini yaşadı. Dünyaca ünlü...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 16:22
Antalya'da eylül ayının 15'inde sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor. Turizm şehri Manavgat'a tatile gelen turistler ile yarın çocuklarını okula gönderecek aileler, okul öncesi ailecek denize girmenin keyfini yaşadı.

Dünyaca ünlü Side Plajı'nda denize giren Hüseyin-Rabia Öztürk çifti, mevsim olarak sonbahara girilmesine rağmen Manavgat'ta sıcak ve nemli havanın varlığını sürdürdüğünü söyledi. Hüseyin Öztürk, okullar açılınca ailecek bir daha denize girememe ihtimali sebebiyle hafta sonunu deniz kenarın geçirdiklerini kaydetti.

Yarın ikinci sınıfa başlayacağını belirten Ömer Keskin isimli öğrenci de ailecek denize girmenin keyfini yaşadıklarını söyledi.

İsveç'ten Manavgat'a İsveçli eşi ile birlikte tatile geldiğini belirten İran asıllı İmran Saffan, sıcak havada eşiyle denize girerek serinlediklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.