Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çorum merkezli 7 ilde ihale yolsuzluğu operasyonu: 55 gözaltı

Çorum merkezli 7 ilde ihale yolsuzluğu operasyonu: 55 gözaltı

Çorum merkezli 7 ilde yapılan ihale yolsuzluğu operasyonlarında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer'in de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı. Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 13:11
Çorum merkezli 7 ilde yapılan ihale yolsuzluğu operasyonlarında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer'in de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Çorum başta olmak üzere Ankara, Kayseri, Niğde, Karabük, Balıkesir ve Antalya illerinde faaliyet gösteren bazı şirketlerin ihaleye fesat karıştırdığı bilgisine ulaştı. Bu illerde Çorum Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, engelsiz yaşam müdürü, toplum merkezi müdürü, huzurevi müdürü, sevgi evleri müdür vekilinin de aralarında bulunduğu 25'i kamu görevlisi 30'u şirket çalışanı toplam 55 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında, haksız çıkar sağlamak, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratmak, resmi belgede sahtecilik yapmak suçlarından soruşturma başlatıldı. Emniyetteki sorgusu devam eden şahısların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.