Dolar 34,1113
%0.28
Euro 38,1450
%0.23
Altın 2.869,100
%1.41
Bist-100 9.922,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'ın Sisi'yle görüşmesine ilginç yaklaşım

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'ın Sisi'yle görüşmesine ilginç yaklaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş yıllarda 'Katil, darbeci' dediği Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile geçen günlerde Ankara'da bir araya geldi. Sisi'nin 12 yıl sonra Türkiye'ye gelmesi bir numaralı gündem olurken kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise bu görüşmeyi Erdoğan'ın balık burcu olmasına bağladı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2024 - 14:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş yıllarda yaptığı her açıklamada ve miting meydanlarından Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'yi 'Katil, darbeci, zalim' olarak nitelendirdi. Öyle ki, 2019'da aynı masada bulunmamak için BM Genel Kurulu'ndaki yemeğe katılmayan Erdoğan, Mısır ile normalleşme adımları atmaya başladı.

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, normalleşme adımları için 12 yıl sonra Türkiye'ye geldi. İki ülke arasında 17 anlaşma imzalandı.

"BALIK BURCU OLMASI SEBEBİYLE"

Erdoğan ve Sisi'nin bir araya gelmesi bir numaralı gündem oldu. Görüşemeye farklı tepkiler gelirken en dikkat çeken ise kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'burç' yorumu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balık burcu olduğunu hatırlatan Cübbeli Ahmet, bu görüşmeyi "Erdoğan'ın hisli biri olması"na bağladı.

 

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan-Sisi görüşmesine dair 'ilginç' yaklaşım şöyle:

"Tayyip beyin Sisi ile görüşmesine çok memnun oldum. Devletin menfaati söz konusu' diyen Cübbeli dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve 'Kendisi biraz hissi biridir. Balık burcu olması sebebiyle... Yaptığı bazı açıklamalar oldu. Bu açıklamalar sebebiyle görüşmemeler de oldu. Ancak, devlet başka hükümetler başkadır." (HALK)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.