Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye, Atatürk’ün gösterdiği hedefe yaklaşıyor

Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye, Atatürk’ün gösterdiği hedefe yaklaşıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Anıtkabir’de düzenlenen programın ardından anı defterine düşüncelerini yazdı. Gül, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik açıdan her geçen gün...

  • Ege Postası
  • 10.11.2013 - 11:42
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Anıtkabir’de düzenlenen programın ardından anı defterine düşüncelerini yazdı. Gül, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik açıdan her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekerek, “Türkiye, gösterdiğiniz hedeflere her geçen gün daha yaklaşmaktadır. Türkiye, bu özgüvenle yükselecek.” dedi.

Gül, Atatürk’ün Anıtkabir’deki mozolesine çelenk koyduktan sonra anı defterinin bulunduğu alana geçti. Cumhurbaşkanı Gül’e, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşlik etti.

Gül, fikirlerini dile getirdiği yazısında, “Ebediyete intikalinizin 75. yıl dönümünde sizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Türkiye, milletimizin büyüklüğüne yakışır şekilde ilerlemesini sürdürmektedir. Bugün her alanda güçlenen başarıları dikkatle izlenen ve dünyada saygınlık kazanan bir Türkiye’ye ulaşmanın kıvancını duyuyoruz. Türkiye’nin geldiği demokratik, siyasi, ekonomik seviye gösterdiğiniz hedeflere her geçen gün daha da yakınlaşmamızın işaretidir. Türkiye, bu öz güvenle yükselecek. Cumhuriyet'in kazanımlarından, dayandığı esas ve değerlerden güç alarak ilelebet payidar kalacaktır. Türk milleti olarak size şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.